Пропустити навігацію

Пенсійники Знам’янщини підсумовують зміни у пенсійному забезпеченні, що відбулись протягом 2021 року

Про зміни, які відбулися в пенсійному законодавстві, проведені перерахунки та встановлені надбавки протягом поточного року поінформувала начальник відділу обслуговування громадян № 6 (сервісного центру) Ольга Корж під час зустрічі у форматі “запитання – відповідь” з активом Знам’янської міської ветеранської організації.

Фахівець пояснила механізм встановлення та нарахування надбавки особам, які досягли 75-річного віку, надала вичерпні відповіді на питання щодо підвищення пенсійних виплат у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати, а також щодо перарахунку та індексації пенсії колишніх державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Також Ольга Корж рекомендувала присутнім користовуватися онлайн-послугами, через вебпортал Пенсійного фонду України, за допомогою якого можна не тільки контролювати свою пенсійну справу та пенсійні виплати, а й взаємодіяти з органами Фонду без особистого відвідування сервісних центрів, що є актуальним під час карантинних обмежень.

w1206208 1024x768 - Пенсійники Знам’янщини підсумовують зміни у пенсійному забезпеченні, що відбулись протягом 2021 року

background Layer 1