Пропустити навігацію

Суботівці вже традиційно звертаються до фахівців головного управління

Отримати консультацію, роз’яснення та рекомендації з пенсійних питань мешканці Суботцівської ОТГ можуть за адресою: с. Суботці, вул. Центральна, 24 (приміщення сільської ради) кожного першого вівторка місяця, з 08.30 до 12.00.

Цього разу на прийом до фахівця головного управління звернулися мешканці, які у 2022 році досягнуть пенсійного віку – “молоді пенсіонери”. Основні питання, які хвилюють майбутніх пенсіонерів: чи зміняться умови виходу на пенсію як для чоловіків, так і для жінок; чи достатньо страхового стажу; які документи необхідні для оформлення на пенсію; чи потрібно збирати уточнюючі довідки у випадку втрати диплома чи війського квитка; чи вигідно перейти на пенсію за віком, якщо вже призначена пенсія по інвалідності.

Головний спеціаліст Наталія Пантілеєва зазначила, що кожен випадок індивідуальний та вимагає комплексного підходу для вирішення того чи іншого питання. Призначення пенсії – це відповідально як для фахівця, який приймає документи, так і для особи, яка отримує новий соціальний статус.

VRM subottsi 768x1024 - Суботівці вже традиційно звертаються до фахівців  головного управління

 

 

background Layer 1