Пропустити навігацію

Мета пенсійників Кіровоградщини – інформування, активізація та цифровізація трудових колективів Світловодщини

Начальник відділу обслуговування громадян № 5 (сервісного центру) Анна Чабанюк зустрілася з трудовим колективом Павлівської сільської ради.

Фахівець головного управління поінформувала присутніх про останні зміни в пенсійному законодавстві та сучасні можливості онлайн-сервісів Пенсійного фонду України.

За підтримки фахівця сільрадівці авторизувалися на вебпорталі електронних послуг та замовили через “Особистий кабінет” довідки про доходи (заробітну плату), перевірили персональні дані для коректного формування електронних листків непрацездатності.

Анна Чабанюк підкреслила, що відтепер пенсійні послуги доступні 24/7, і, що найголовніше, не потрібно звертатися до стаціонарних центрів обслуговування громадян, адже завантаживши мобільний застосунок “Пенсійний фонд”, який є ревалентний за функціоналом в отриманні пенсійних послуг, можна дистанційно вирішити багато пенсійних питань.

1 7 1024x945 - Мета пенсійників Кіровоградщини – інформування, активізація  та цифровізація трудових колективів Світловодщини

background Layer 1