Пропустити навігацію

Засідання “круглого столу” – підводимо підсумки та визначаємо пріоритети на 2022 рік

16 грудня 2021 року представниця головного управління взяла участь у засіданні “круглого столу”, який відбувся на базі Долинського центру зайнятості. Під час “кругло гостолу” розглянуті такі питання:

  • стан пенсійного забезпечення: результати проведених перерахунків пенсій у 2021 році та впровадження в дію нових онлайн – сервісів: “Електронна трудова книжка”, “Автоматичне призначення пенсії” та “Е-лікарняні”;
  • стан заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску, шляхи її погашення;
  • результати інформаційних рейдів щодо виявлення осіб, які офіційно непрацевлаштовані.

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 9 (сервісного центру) Марина Кузьміна під час виступу поінформувала учасників заходу про останні зміни в пенсійному законодавстві та проанонсувала календар майбутніх перерахунків пенсій у 2022 році.

Представниця головного управління продемонструвала відеоролик: “Електронні послуги Пенсійного фонду України – це зручно!”, надала практичні поради для успішної авторизації на вебпорталі електронних послуг або завантаження мобільного застосунку “Пенсійний фонд”.

Головний спеціаліст підкреслила, що завдяки тісній співпраці з іншими територіальними органами триває інформаційна кампанія щодо виявлення фактів неофіційного працевлаштування.

IMG 7394 1024x461 - Засідання “круглого столу” – підводимо підсумки  та визначаємо пріоритети на 2022 рік

background Layer 1