Пропустити навігацію

Про що треба знати майбутнім пенсіонерам – інформують пенсійники Світловодщини

Зміни відбуваються не тільки у нашому житті, а й у законодавстві. Обізнаність населення у чинному пенсійному законодавстві – запорука вдалої підготовки до майбутньої пенсії.

Про порядок призначення пенсій та обчислення страхового стажу, про перелік документів, які необхідно надати до органів Пенсійного фонду України для оформлення пенсії, поінформувала заступник начальника відділу обслуговування громадян №5 (сервісного центру) Вікторія Плоткіна під час зустрічі з трудовим колективом ТОВ “Світловодський завод залізобетонних виробів”.

Разом з тим, фахівець Фонду ознайомила присутніх із можливостями сучасного електронного сервісу – вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, завдяки якому можна зручно та оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України дистанційно, отримувати послуги без особистого звернення, та надала детальні роз’яснення щодо впровадженого обліку трудової діяльності в електронній формі та електронних листків непрацездатності.

Присутнім на зустрічі Вікторія Плоткіна роздала інформаційні буклети щодо користування вебпорталом електронних послуг та подання анкет на “Автоматичне призначення пенсії”.1 10 1024x631 - Про що треба знати майбутнім пенсіонерам – інформують пенсійники Світловодщини

background Layer 1