Пропустити навігацію

Пенсійники Маловисківщини зустрілися з трудовим колективом ДВС

Головною темою зустрічі з трудовим колективом Маловисківського відділу Державної виконавчої служби у Новоукраїнському районі була легалізація трудових відносин та заробітної плати. У ході заходу спеціаліст відділу обслуговування громадян № 8 (сервісного центру) Аліна Семенцова наголосила, що тільки при дотриманні трудового законодавства та повній сплаті ЄСВ людина може бути впевнена у соціальній безпеці у майбутньому, в т.ч. отриманні гідної пенсії при настанні відповідного віку.
Крім того, фахівець ознайомила слухачів з роботою е-сервісів вебпорталу Пенсійного фонду, зокрема «Електронною трудовою книжкою»,«Пенсійним калькулятором» та «Автоматичним призначенням пенсії».
Спеціаліст зазначила, що сьогодення вимагає бути «мобільним», тому запропонувала встановити та користуватися застосунком «Пенсійний фонд» для отримання інформації з особистого смартфону.
Наприкінці зустрічі присутні отримали вичерпні відповіді на особисті питання та буклети-інструкції з реєстрації в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України.viddil DVS 1024x768 - Пенсійники Маловисківщини зустрілися з трудовим колективом ДВС
background Layer 1