Пропустити навігацію

Майбутня пенсія залежить від кожного з нас

У зв’язку з впровадженням обліку трудової діяльності в електронній формі головний спеціаліст відділу формування електронних трудових книжок Олександр Лукічов провів зустріч з шукачами роботи, які перебувають на обліку у Знам’янському міськрайонному центрі зайнятості з метою інформування щодо необхідності подання до органів Пенсійного фонду України сканованих копій документів, які підтверджують стаж особи.

Фахівець зауважив, що виконавши нескладні дії зараз, у майбутньому пенсія буде призначена автоматично. “Вам не потрібно буде міркувати – чи не втратите ви свій диплом про навчання, в який день краще звернутись за призначенням пенсії, скільки у вас є часу після набуття права на пенсію, щоб встигнути подати документи… Вся інформація вже буде зберігатись у системі. Розрахунки зробить “машина”, і призначення відбудеться наступного дня після дня народження”, – пояснив Олександр Лукічов.

Спеціаліст Фонду також ознайомив присутніх і з іншими сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (“Е-лікарняний”, “Пенсійний калькулятор”, отримання довідок з QR-кодом) та його мобільною версією.

w1222308 1024x768 - Майбутня пенсія залежить від кожного з насw1223208 1024x768 - Майбутня пенсія залежить від кожного з нас

background Layer 1