Пропустити навігацію

Послуги Пенсійного фонду України актуальні для громадян будь-якого віку

“Мені до пенсії ще далеко…” – таку фразу часто чують пенсійники під час проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів. Але коли мова заходить про можливість контролювати свій страховий стаж і трудові відносини з роботодавцем дистанційно, тобто не треба нікуди йти, щоб це перевірити, фахівці збирають навколо себе чималу кількість зацікавлених осіб.

Саме так і сталось під час інформування мешканців міста Кропивницького спеціалістами відділу обслуговування громадян № 1 (сервісного центру) Людмилою Язан та Іриною Заручейновою щодо сучасних сервісів ПФУ.

Під час заходу містяни змогли переконатись, що Пенсійний фонд України – це не тільки оформлення пенсійних виплат різним категоріям громадян, а й отримання різноманітної інформації, наприклад, чи накопичується страховий стаж, чи сплачуються страхові внески роботодавцем, чи відкритий електронний листок непрацездатності.

“Знайти відповіді на ці та інші питання можна на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, який створено саме для полегшення комунікації з громадянами, особливо в умовах карантинних обмежень”, – зазначили фахівці Фонду.1 12 1024x631 - Послуги Пенсійного фонду України актуальні для громадян будь-якого віку

background Layer 1