Пропустити навігацію

Зустрічі з трудовими колективами – один із найефективніших способів інформування громадян

“Ми прагнемо наблизити пенсійні послуги до громадян, ознайомити з останніми змінами у пенсійному законодавстві, навчити користуватись сучасними електронними сервісами”, – наголосила заступник начальника відділу обслуговування громадян № 6 (сервісного центру) Валентина Лепіть під час зустрічі з працівниками трудового архіву Олександрівської селищної ради Кропивницького району.

Фахівець Фонду надала рекомендації щодо підготовки документів, необхідних для призначення пенсії, звернувши увагу на необхідність підтвердження періодів роботи в колгоспах уточнюючими довідками, та поінформувала про можливість подачі документів на “Автоматичне призначення пенсії” через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Окремо спеціаліст зупинилась на можливості контролювати свої “Е-лікарняні”, “Електронну трудову книжку” та ознайомлюватися з матеріалами електронної пенсійної справи як на вебпорталі, так і за допомогою мобільного застосунку “Пенсійний фонд”.

IMG 53042b91a4483f657368703a9b4e7fbd V 1024x576 - Зустрічі з трудовими колективами – один із найефективніших способів інформування громадян

background Layer 1