Пропустити навігацію

Фахівці Долинщини не залишають без уваги жодного пенсіонера

У силу певних життєвих обставин не всі мають змогу звернутись на стаціонарний прийом до фахівців сервісних центрів. Поважний вік або група інвалідності – не привід залишати отримувачів пенсій без професійних консультацій.

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 9 (сервісного центру) Ольга Курінська здійснила виїзні прийоми за фактичним місцем проживання таких осіб.

Пенсійниця поінформувала пенсіонерів про зміни, які відбуваються в пенсійному законодавстві, про результати вже проведених перерахунків та анонсувала заплановані на весну 2022 року перерахунки пенсійних виплат.

Ольга Курінська зауважила, що дізнаватись пенсійні новини найзручніше з офіційних джерел, наприклад, газети “Пенсійний кур’єр”, а у разі виникнення потреби завжди можна зателефонувати за номером “гарячої” лінії головного управління і отримати вичерпну консультацію та детальні роз’яснення.

1 7 912x1024 - Фахівці Долинщини не залишають без уваги жодного пенсіонера2 4 1024x617 - Фахівці Долинщини не залишають без уваги жодного пенсіонера

background Layer 1