Пропустити навігацію

Громадяни передпенсійного віку охоче сідають за парти!

Для пенсійників Кіровоградщини стали вже традиційними зустрічі з громадянами передпенсійного віку на навчаннях ШМП (“Школа майбутнього пенсіонера”).

Кожного разу – це нові люди, нові – питання. Навчання відбулося в приміщенні сервісного центру № 5, кожен бажаючий отримав можливість переконатися, що формула обчислення пенсії одна для всіх, а ось результат – індивідуальний.

За підтримки фахівця учасники навчання здобули навички роботи з вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України: вперше завітали до “Особистого кабінету” переглянули сплату страхових внесків, відсканували власну трудову книжку, зробили перший крок до автоматичного призначення пенсії та переглянути “е-лікарняні”.

Тобто, щоразу під час занять майбутні пенсіонери мають змогу на практиці ознайомитись з можливостями вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та дізнатися про останні зміни в пенсійному законодавстві.

Учасники зустрічі отримали індивідуальні консультації та фахову оцінку наявних документів, рекомендації щодо підтвердження документів, які втрачені.

123 2 - Громадяни передпенсійного віку охоче  сідають за парти!

background Layer 1