Пропустити навігацію

Ми не просто розповідаємо про Пенсійний фонд України, ми надаємо професійні консультації та слушні поради

Лекції для осіб, які перебувають на обліку у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості, завжди проходять легко та інформативно.

Саме такий захід провела заступник начальника відділу обслуговування громадян № 2 (сервісного центру) Ольга Сіндяшкіна для осіб, які тимчасово не працюють, серед яких були присутні і ті, яким до пенсії залишилося 1-3 роки.

Особливу увагу фахівець Фонду приділила питанню призначення пенсії, пояснила, які документи необхідні для того, щоб був зарахований стаж, чи входять періоди навчання та військова служба до стажу, а присутніх на заході жінок цікавило – чи входить до стажу декретна відпустка.

Ольга Сіндяшкіна рекомендувала використовувати вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України з метою контролю своїх трудових відносин з роботодавцем та свого страхового стажу та зауважила, що даний сервіс також дає змогу переглядати наявні електронні листки непрацездатності, подавати документи на “Автоматичне призначення пенсії” та контролювати свою електронну пенсійну справу, коли застрахована особа змінює свій статус і стає пенсіонером.

1 22 1024x509 - Ми не просто розповідаємо про Пенсійний фонд України, ми надаємо професійні консультації та слушні поради2 10 1024x524 - Ми не просто розповідаємо про Пенсійний фонд України, ми надаємо професійні консультації та слушні поради

background Layer 1