Пропустити навігацію

НА ВАРТІ ІНТЕРЕСІВ ПРАЦЮЮЧИХ ГРОМАДЯН!

Заступник начальника головного управління Юрій Шарпінський взяв участь у засіданні @ Профспілки Кіровоградщини на тему “Про основні завдання колективно-договірної роботи на 2024 рік” та поінформував учасників про результати інформаційно-розʼяснювальної роботи фахівців головного управління з метою профілактики та розслідування нещасних випадків на підприємствах.

Так, лише за 9 місяців до Фонду надійшло та зареєстровано 136 повідомлень про нещасні випадки та хронічні професійні захворювання. Страхові експерти взяли участь у 200 комісіях з розслідувань страхових випадків. На жаль, зареєстровано 54 потерпілих від нещасних випадків на виробництві, із них 11 – смертельно. Більшість повідомлень про хронічні професійні захворювання зареєстровано від колишніх працівників ДП “Східний гірничо-збагачувальний комбінат”: Смолінська шахта, Інгульська шахта та Новокостянтинівська шахта”, ‒ наголосив у виступі представник Фонду.

На постійній основі проводяться наради з питань охорони праці за участю головних інженерів шахт, головних енергетиків, заступників головного механіка, керівників відділів, служб, начальників дільниць шахт та їх заступниками, членів постійно діючих комісій з профілактичного контролю з охорони праці, головами профспілкових комітетів Інгульської, Смолінської та Новоконстянтинівської шахт.

Вивчаємо та поширюємо позитивний досвід профілактичної роботи на ПрАТ “Гідросила-ЛЕДА” та ПРАТ “Кропивницький олійноекстракційний завод”. Ми завжди стоїмо на варті законних інтересів та прав працюючих громадян”, ‒ наголосив під час виступу Юрій Шарпінський.

5201742743565618752 121 1 - НА ВАРТІ ІНТЕРЕСІВ ПРАЦЮЮЧИХ ГРОМАДЯН!

background Layer 1