Пропустити навігацію

ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВ

1f535 - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВДоволі часто в отримувачів пенсії по втраті годувальника виникає питання: хто має право отримувати пенсію у випадку, коли дитина досягнула повноліття? Які умови отримання даного виду пенсії після 18-річчя? Чи буде припинена виплата пенсії, якщо студент працевлаштується?
1f4a1 - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВТож, хто має право отримувати пенсію після 18 років та за яких умов?
2705 - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВПісля досягнення повноліття (18 років) виплата пенсії (одному з батьків) припиняється з першого числа місяця, що настає за місяцем, в якому дитина досягла повноліття. Право на продовження виплати пенсії має безпосередньо дитина (крім випадків, якщо встановлене опікунство) за умови, що вона навчається за денною формою навчання у загальноосвітніх навчальних закладах системи загальної середньої освіти, а також професійно-технічних, вищих навчальних закладах (у тому числі у період між завершенням навчання в одному із зазначених навчальних закладів та вступом до іншого навчального закладу або у період між завершенням навчання за одним освітньо-кваліфікаційним рівнем та продовженням навчання за іншим за умови, що такий період не перевищує чотирьох місяців).
270d - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВДля цього необхідно здійснити переоформлення пенсійної виплати на ім’я дитини і виплата пенсії буде здійснюватись особисто їй до закінчення нею навчання, але не довше ніж до досягнення 23 років. Дітям-сиротам виплата пенсії буде продовжена до 23 років незалежно від того, навчаються вони чи ні.
1f4a1 - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВЧи буде припинена виплата пенсії, якщо студент працевлаштується?
2705 - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВВиплата пенсії у такому випадку продовжується.
1f4a1 - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВЗа яких підстав припиняється виплата пенсії?
274e - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВВиплата пенсії припиняється, якщо дитина перейде на заочну форму навчання чи її буде відраховано з навчального закладуя.
270d - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВДля переоформлення пенсійної виплати на своє ім’я особа має звернутися до Пенсійного фонду України та надати наступні документи: паспорт, ідентифікаційний номер та довідку про навчання (за денною формою).
1f535 - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВ1f7e1 - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВСпосіб виплати обирає отримувач пенсії ‒ поштове відділення звʼязку чи банківська установа.
261d - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВНагадуємо! Отримувач пенсії має повідомляти Пенсійний фонд України про будь-які зміни персональних даних (ПІБ, місце проживання, паспортних даних, факт роботи чи зміну рахунку для отримання пенсійної виплати тощо).
rozyasnennya na fb 1 - ПЕНСІЯ ПО ВТРАТІ ГОДУВАЛЬНИКА ПІСЛЯ 18 РОКІВ
background Layer 1