Пропустити навігацію

ОЛЕНА РОМАНЧЕНКО ДЛЯ ОБЛАСНИХ ЗМІ – ПРО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЇ ДЛЯ ПРАЦЮЮЧИХ ПЕНСІОНЕРІВ

1f7e1 - ОЛЕНА РОМАНЧЕНКО ДЛЯ ОБЛАСНИХ ЗМІ – ПРО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЇ ДЛЯ ПРАЦЮЮЧИХ ПЕНСІОНЕРІВЗаступниця начальника головного управління Олена Романченко прокоментувала перебіг перерахунку пенсії для працюючих пенсіонерів та анононсувала дату, коли очікувати новий розмір пенсії для цієї категорії пенсіонерів.
261d - ОЛЕНА РОМАНЧЕНКО ДЛЯ ОБЛАСНИХ ЗМІ – ПРО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЇ ДЛЯ ПРАЦЮЮЧИХ ПЕНСІОНЕРІВ “На обліку в головному управлінні перебуває 252 тис. пенсіонерів, зокрема 50 тис. отримувачів пенсії продовжують працювати. Цей перерахунок стосуватиметься тих, у кого його проводили два роки тому й хто після цього працював, тобто має 2 календарні роки станом на 01 березня 2024 року”, – зауважила Олена Романченко.
261d - ОЛЕНА РОМАНЧЕНКО ДЛЯ ОБЛАСНИХ ЗМІ – ПРО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЇ ДЛЯ ПРАЦЮЮЧИХ ПЕНСІОНЕРІВПредставниця Фонду нагадала, що з 2021 року запроваджено щоквартальну звітність – дані про заробітну плату й страховий стаж Пенсійний фонд отримає після 10 травня, так було й у попередні роки. Тож, змінену суму пенсіонери, які працюють, отримають у червні.“Перерахунок буде проведений з квітня, а у червні буде доплата за 2 попередні місяці”, – пояснила фахівчиня. Деталі інтерв’ю за кліком1f447 - ОЛЕНА РОМАНЧЕНКО ДЛЯ ОБЛАСНИХ ЗМІ – ПРО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЇ ДЛЯ ПРАЦЮЮЧИХ ПЕНСІОНЕРІВ https://suspilne.media/…/7ROMANCHENKO TV  - ОЛЕНА РОМАНЧЕНКО ДЛЯ ОБЛАСНИХ ЗМІ – ПРО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЇ ДЛЯ ПРАЦЮЮЧИХ ПЕНСІОНЕРІВ19464-z-kvitna-na…/
background Layer 1