Пропустити навігацію

УВАЖНІСТЬ ТА ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ПРИНЦИПИ РОБОТИ ФАХІВЦІВ ФОНДУ

2705 - УВАЖНІСТЬ ТА ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ПРИНЦИПИ РОБОТИ ФАХІВЦІВ ФОНДУПрацівники головного управління продовжують здійснювати прийоми громадян на віддалених робочих місцях. Протягом квітня головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 5 (сервісного центру) Лілія Горяна надавала послуги Фонду в Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Світловодської міської ради та в приміщеннях сільських рад с. Подорожнє та с. Глинськ Великоандрусівської територіальної громади.
1f4a1 - УВАЖНІСТЬ ТА ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ПРИНЦИПИ РОБОТИ ФАХІВЦІВ ФОНДУАктуальне питання, яким цікавились відвідувачі, – результати проведеної індексації з 01.03.2024. Спеціалістка надала ґрунтовні роз’яснення відповідно до даних, які містяться у пенсійних справах відвідувачів, а також поінформувала, що контролювати свою пенсію можна через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України або за допомогою мобільного застосунку “Пенсійний фонд”.
1f535 - УВАЖНІСТЬ ТА ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ПРИНЦИПИ РОБОТИ ФАХІВЦІВ ФОНДУ1f7e1 - УВАЖНІСТЬ ТА ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ПРИНЦИПИ РОБОТИ ФАХІВЦІВ ФОНДУКрім цього, фахівчиня надала консультації щодо особливостей призначення / перерахунку житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг на неопалювальний період.
1 38 - УВАЖНІСТЬ ТА ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ПРИНЦИПИ РОБОТИ ФАХІВЦІВ ФОНДУ2 14 - УВАЖНІСТЬ ТА ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ПРИНЦИПИ РОБОТИ ФАХІВЦІВ ФОНДУ3 3 - УВАЖНІСТЬ ТА ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ПРИНЦИПИ РОБОТИ ФАХІВЦІВ ФОНДУ
background Layer 1