Пропустити навігацію

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ: “ЗАХИЩЕНЕ І ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ”

2705 - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ: “ЗАХИЩЕНЕ І ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ”У рамках запланованих заходів з нагоди відзначення 28 квітня Дня охорони праці – 2024 головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Дмитро Нечипорук взяв участь у вікторині для здобувачів освіти на базі Назарівської філії Карлівського ліцею Соколівської сільської ради.
1f7e1 - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ: “ЗАХИЩЕНЕ І ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ”Представник головного управління ознайомив присутніх із поняттям “охорона праці”, з історією виникнення Дня охорони праці, учні ознайомились із нормативно-правовими документами, що спрямовані на захист життя, здоров’я та працездатності людини, а також правилами дотримання безпечних умов праці. Спеціаліст наголосив на можливих ризиках та наслідках порушення виробничої дисципліни при виконанні різних видів робіт.
1f535 - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ: “ЗАХИЩЕНЕ І ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ”Здобувачі освіти закріпили знання з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності, пожежної та електробезпеки, відпрацювали навички правильних дій при евакуації, навчились швидко оцінювати небезпечну ситуацію, приймати оптимальне рішення щодо її подолання.
2705 - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ: “ЗАХИЩЕНЕ І ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ”Крім того, учасники заходу отримали пам’ятки щодо попередження травматизму та виникнення надзвичайної ситуації, алгоритму дій учасників освітнього процесу в укриттях, захисних спорудах та при оголошенні сигналу “ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!”.
261d - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ: “ЗАХИЩЕНЕ І ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ”“Розвиток уваги, почуття відповідальності, самостійності, шанобливого ставлення до обраної професії, свого здоров’я та здоров’я оточуючих – саме заради цього ми долучаємо усіх до відзначення Дня охорони праці”, – підсумував Дмитро Нечипорук.
1 39 - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ: “ЗАХИЩЕНЕ І ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ”2 15 - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ: “ЗАХИЩЕНЕ І ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ”
background Layer 1