Пропустити навігацію

ЯК ПЕРЕГЛЯНУТИ СВОЮ ЕЛЕКТРОННУ ТРУДОВУ КНИЖКУ НА ВЕБПОРТАЛІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ?

1f7e1 - ЯК ПЕРЕГЛЯНУТИ СВОЮ ЕЛЕКТРОННУ ТРУДОВУ КНИЖКУ НА ВЕБПОРТАЛІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ?Головний спеціаліст відділу формування електронних трудових книжок управління інформаційних систем та електронних реєстрів головного управління Вікторія Вітряк провела зустріч з кадровою службою управління освіти, молоді та спорту Долинської міської ради.
1f4a1 - ЯК ПЕРЕГЛЯНУТИ СВОЮ ЕЛЕКТРОННУ ТРУДОВУ КНИЖКУ НА ВЕБПОРТАЛІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ?Основна ідея зустрічі ‒ інформування колективу про електронні сервіси Пенсійного фонду України та набуття користувацьких вмінь.
2705 - ЯК ПЕРЕГЛЯНУТИ СВОЮ ЕЛЕКТРОННУ ТРУДОВУ КНИЖКУ НА ВЕБПОРТАЛІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ?Представниця Фонду пояснила, що таке електронна трудова книжка та її переваги. Фахівчиня запропонувала дієвий алгоритм сканування трудової книжки, а саме після авторизції на вебпорталі у зручний спосіб (за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) / банківської картки (BankID) або через Дія.Підпис).
261d - ЯК ПЕРЕГЛЯНУТИ СВОЮ ЕЛЕКТРОННУ ТРУДОВУ КНИЖКУ НА ВЕБПОРТАЛІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ?“У меню оберіть пункт “Електронна трудова книжка”, натисніть “Дані ЕТК” та перейдіть до вкладки “Відцифрована ЕТК”, матимете переглянути результат оцифрування та порівняти свій страховий стаж із записами в електронній трудовій книжці”, ‒ наголосила спеціалістка.
Фахівчиня головного управління провела практичний тренінг “Трудова в цифрі ‒ це надійно!” Деталі за посиланнями:
1 45 - ЯК ПЕРЕГЛЯНУТИ СВОЮ ЕЛЕКТРОННУ ТРУДОВУ КНИЖКУ НА ВЕБПОРТАЛІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ?
background Layer 1