Пропустити навігацію

ЗУСТРІЧ З ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ-ПІДПРИЄМЦЯМИ ГАЙВОРОНСЬКОЇ ГРОМАДИ

2705 - ЗУСТРІЧ З ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ-ПІДПРИЄМЦЯМИ ГАЙВОРОНСЬКОЇ ГРОМАДИДнями головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 11 (сервісного центру) Анна Григорощук провела інформаційну зустріч з фізичною особою ‒ підприємцем Гайворонської громади.
1f535 - ЗУСТРІЧ З ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ-ПІДПРИЄМЦЯМИ ГАЙВОРОНСЬКОЇ ГРОМАДИПід час зустрічі обговорили питання дотримання вимог чинного законодавства з питань праці, переваги легальної зайнятості. Фахівчиня головного управління більш детально зупинилась на понятті “страховий стаж”, впливі стажу та розміру заробітної плати на право та розмір майбутньої пенсії.
1f7e1 - ЗУСТРІЧ З ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ-ПІДПРИЄМЦЯМИ ГАЙВОРОНСЬКОЇ ГРОМАДИПредставниця головного управління нагадала про е-сервіси, які доступні на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України: “На вебпорталі маєте можливість переглянути дані щодо сплати страхових внесків або наявної заборгованості, отримати довідки з QR-кодом, сформувати та подати звернення про тимчасову втрату працездатності тощо”. 1f469 200d 1f4bb - ЗУСТРІЧ З ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ-ПІДПРИЄМЦЯМИ ГАЙВОРОНСЬКОЇ ГРОМАДИНасамкінець Анна Григорощук запропонувала завантажити мобільний застосунок “Пенсійний фонд” ‒ зручний спосіб отримання інформації та комунікації з ПФУ, послуги доступні 24 / 7.1 47 - ЗУСТРІЧ З ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ-ПІДПРИЄМЦЯМИ ГАЙВОРОНСЬКОЇ ГРОМАДИ
 
background Layer 1