Пропустити навігацію

ЗАБЕЗПЕЧУЄМО БЕЗПЕЧНУ ТА ЗДОРОВУ ПРАЦЮ ВЖЕ ЗАРАЗ

1f7e1 - ЗАБЕЗПЕЧУЄМО БЕЗПЕЧНУ ТА ЗДОРОВУ ПРАЦЮ ВЖЕ ЗАРАЗПід час проведення семінару, який відбувся в рамках запланованих заходів до Дня охорони праці, на підприємстві з іноземними інвестиціями Макдональдз Юкрейн ЛТД “Макдональдз – Перспективна” учасники говорили про безпеку та гігієну праці.
1f535 - ЗАБЕЗПЕЧУЄМО БЕЗПЕЧНУ ТА ЗДОРОВУ ПРАЦЮ ВЖЕ ЗАРАЗГоловний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи головного управління Анна Недбалова наголосила, що безпека на робочому місці та здоровʼя працівників праці – це важливе завдання, яке потребує спільних зусиль та напрацювання дієвих механізмів, які безпосередньо впливають на сферу праці.
2705 - ЗАБЕЗПЕЧУЄМО БЕЗПЕЧНУ ТА ЗДОРОВУ ПРАЦЮ ВЖЕ ЗАРАЗКрім того, представник головного управління поінформувала про професійні ризики: забруднення повітря, екстремальні погодні явища, тепловий стрес, психосоціальні ризики, стрес, повʼязаний з роботою, великі промислові аварії, підвищений вплив хімічних речовин.
261d - ЗАБЕЗПЕЧУЄМО БЕЗПЕЧНУ ТА ЗДОРОВУ ПРАЦЮ ВЖЕ ЗАРАЗ“З початку широкомасштабної агресивної війни, розгорнутою російською федерацією, порушено конституційні права працівників на охорону їх життя і здоров’я у процесі трудової діяльності, на належні, безпечні та здорові умови праці. Тому роботодавець має забезпечити доступ працівників до найближчого укриття під час сигналів оповіщення “Повітряна тривога!” та “Відбій повітряної тривоги!” ‒ зауважила фахівчиня головного управління.
68803bb6 e497 4570 8981 9e1b756ed96e - ЗАБЕЗПЕЧУЄМО БЕЗПЕЧНУ ТА ЗДОРОВУ ПРАЦЮ ВЖЕ ЗАРАЗ
background Layer 1