Пропустити навігацію

ТРИВАЮТЬ ІНФОЗАХОДИ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

1f535 - ТРИВАЮТЬ ІНФОЗАХОДИ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІГоловний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків головного управління Дмитро Нечипорук взяв участь у нараді на базі ТОВ “Придніпровський олійноекстраційний завод” щодо проблем зміни клімату, наслідків екоциду та охорона праці на робочому місці.
261d - ТРИВАЮТЬ ІНФОЗАХОДИ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ“Повномасштабне вторгнення та воєнні дії на території нашої держави впливають на екологію, довкілля зазнає катастрофічних збитків. Війна ‒ це не лише інфраструктурні руйнації та смерті серед населення. Що таке екоцид? Це злочини, які скоєні проти природи. Непоправно забруднюються водойми та ґрунти України хімічними викидами. Це черговий виклик війни”, ‒ звернувся до учасників зустрічі Дмитро Нечипорук.
1f7e1 - ТРИВАЮТЬ ІНФОЗАХОДИ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІНе менш активно, творчо та пізнавально відбувся й конкурс малюнків серед дітей працівників підприємства “Охорона праці очима дітей – 2024”. Діти теж підготувалися до зустрічі ‒ створені родинні проекти, обговорені не дитячі теми ‒ охорона, безпека та захист людини / природи в умовах війни.
2705 - ТРИВАЮТЬ ІНФОЗАХОДИ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІГоловна мета конкурсу – формування культури поваги до природи, дбати, не шкодити, визнавати її цінність. Малюнки дітей наповнені співпереживанням за стан довкілля, відчувається небайдужість, прагнення підтримати та захистити природу вже зараз в умовах війни. Подібний вид залучення родин працівників підприємства ‒ крок до збереження життя та 2 e1714631001575 - ТРИВАЮТЬ ІНФОЗАХОДИ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІздоров’я.
1 1 - ТРИВАЮТЬ ІНФОЗАХОДИ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ3 - ТРИВАЮТЬ ІНФОЗАХОДИ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ
background Layer 1