Пропустити навігацію

БОБРИНЕЦЬ: ЗУСТРІЧ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО / СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З ПІДПРИЄМЦЯМИ

2705 - БОБРИНЕЦЬ: ЗУСТРІЧ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО / СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З ПІДПРИЄМЦЯМИГоловний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 3 (сервісного центру) Галина Карпова провела інформаційну зустріч з питань пенсійного та соціального забезпечення з підприємцями м. Бобринець.
1f7e1 - БОБРИНЕЦЬ: ЗУСТРІЧ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО / СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З ПІДПРИЄМЦЯМИУчасники заходу обговорили переваги офіційного працевлаштування та сплати страхових внесків, умови призначення пенсії у 2024 році, механізм призначення житлової субсидії на неопалювальний період.
Під час спілкування з фізичними особами-підприємцями фахівчиня наголосила, що лише прозорі та відповідальні взаємини з державою сприятимуть розвитку та економічній стабільності у бізнесі.
261d - БОБРИНЕЦЬ: ЗУСТРІЧ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО / СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З ПІДПРИЄМЦЯМИ “Дбайте вже сьогодні про своє завтра. Лише офіційна зайнятість та сплата страхових внесків дають змогу накопичувати страховий стаж”, ‒ зауважила Галина Карпова.
1f535 - БОБРИНЕЦЬ: ЗУСТРІЧ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО / СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З ПІДПРИЄМЦЯМИПредставниця Фонду нагадала, що страховий стаж є однією із головних умов для призначення або відмови у призначенні пенсії. У 2024 році право на пенсію за віком матимуть особи, які досягли 60 років та мають не менше 31 року страхового стажу. У 2028 році особі для виходу на пенсію у 60 років потрібно буде мати не менше 35 років страхового стажу.
1f3e1 - БОБРИНЕЦЬ: ЗУСТРІЧ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО / СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З ПІДПРИЄМЦЯМИЯкщо ж говорити про призначення житлової субсидії у травні 2024 року, умови не змінились. Перерахунок для більшості субсидіантів буде здійснено автоматично, тобто звертатись до Пенсійного фонду України не потрібно. Водночас серед отримувачів житлової субсидії є певні категорії, яким потрібно звернутись до ПФУ 1f447 - БОБРИНЕЦЬ: ЗУСТРІЧ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО / СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З ПІДПРИЄМЦЯМИ 
1 4 - БОБРИНЕЦЬ: ЗУСТРІЧ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО / СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З ПІДПРИЄМЦЯМИ
background Layer 1