Пропустити навігацію

ДОЛИНСЬКА: ПРО ПЕРЕРАХУНКИ ТА ДОПЛАТИ ДО ПЕНСІЇ

Напередодні Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років начальник відділу обслуговування громадян № 9 (сервісного центру) Ольга Курінська зустрілась з активом ГО “Організація ветеранів України Долинської територіальної громади”.

Учасники зустрічі обговорили проведений з 01.03.2024 перерахунок пенсій за особливі заслуги. Представниця головного управління пояснила, що особам, яких відповідно до Закону України Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у XX столітті визнано борцями за незалежність України у XX столітті та відповідно до Закону України Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років реабілітовано, із числа тих, яких за політичними або релігійними мотивами було піддано репресіям у формі (формах) позбавлення волі (ув’язнення) чи примусового безпідставного поміщення здорової людини до психіатричного закладу за рішенням позасудового або іншого репресивного органу, пенсію за особливі заслуги перед Україною підвищено на коефіцієнт індексації 1,0796.

Раніше розмір такої надбавки становив 4 200 грн, а з 01 березня 2024 року становить 4 534,32 грн. Перевіряти зміни, які відбуваються із вашими пенсійними виплатами, ви можете як і раніше – звернувшись до фахівців сервісних центрів або скористатись онлайн – можливістю дистанційного обслуговування на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України”, – зазначила Ольга Курінська.

Крім того, фахівчиня Фонду відповіла на індивідуальні запитання щодо доплат 65, 70, 75 та 80-річним пенсіонерам.

1 12 - ДОЛИНСЬКА: ПРО ПЕРЕРАХУНКИ ТА ДОПЛАТИ ДО ПЕНСІЇ

background Layer 1