Пропустити навігацію

Веб-портал Пенсійного фонду України: отримання інформації про страховий стаж швидко та у зручний час

271118 komp 1 - Веб-портал Пенсійного фонду України:  отримання інформації про страховий стаж швидко та у зручний часМинулого тижня завідувач Компаніївського сервісного центру Тетяна Ходіневич провела заняття у «Школі майбутнього пенсіонера». Метою проведення було ознайомлення населення з сучасними онлайн-сервісами Пенсійного фонду України.

 

Під час заняття майбутніх пенсіонерів цікавило питання необхідного страхового стажу для призначення пенсії, зниження пенсійного віку окремим категоріям громадян та спосіб перевірки наявного страхового стажу в базі даних Пенсійного фонду України.

 

Саме на способі отримання необхідної інформації про страховий стаж та сплачені внески – у зручний час, не виходячи з дому – наголосила фахівець Фонду в області. Працюючі мешканці Компаніївки дізналися про можливості Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, порядок реєстрації, подальші кроки при роботі з даним онлайн-сервісом для отримання інформації про сплату страхових внесків, про наявний страховий стаж.

 

Крім того, Тетяна Ходіневич поінформувала про можливість отримання від Пенсійного фонду України СМС-повідомлень, що міститимуть дані про сплачені внески.

 

Під час бесіди в слухачів виникали запитання, на які керівник сервісного центру надала вичерпні та ґрунтовні відповіді.

background Layer 1