Пропустити навігацію

Погашення боргів – під пильним контролем

gajv foto 1 - Погашення боргів – під пильним контролемСтруктурними підрозділами головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області здійснюється системна робота, направлена на зменшення загальної суми заборгованості до Пенсійного фонду України, зокрема серед економічно активних підприємств, що, у свою чергу, сприяє забезпеченню виконання наповнення бюджету Пенсійного фонду України у 2018 році та своєчасному фінансуванню та виплаті пенсій.

 

Так, начальник Гайворонського сервісного центру Євгенія Черній провела зустріч з керівником ТОВ «Гайворонське ремонтно-транспортне підприємство» Віктором Згінником.

 

Зазначене товариство є підприємством з дієвим статусом боргу в сумі 9,8 тис. грн. Незважаючи на неодноразові запрошення на засідання комісій при Гайворонській районній державній адміністрації, де заслуховувалися питання погашення боргів, страхувальник спромігся платити лише поточні платежі, не винайшовши фінансових ресурсів для погашення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.

 

У ході тривалого діалогу, обговоривши проблемні питання та намітивши шляхи щодо їх подолання, роботодавець завірив, що до кінця поточного року будуть винайдені додаткові фінансові джерела, що дозволять скоротити підприємству борг платежів до Пенсійного фонду України на 40%.

background Layer 1