Пропустити навігацію

Олександрійські пенсійники провели зустріч з трудовим колективом Терцентру

271118 ol ya 1 - Олександрійські пенсійники  провели зустріч з трудовим колективом ТерцентруЗ метою максимального охоплення інформаційними послугами місцевих мешканців пенсійники Олександрійщини активно проводять різноманітні заходи. Пріоритетне місце серед них займають зустрічі в трудових колективах.

 

Днями головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 7 управління інформаційних систем та електронних реєстрів головного управління Лілія Галенко зустрілася з працівниками трудового колективу Територіального центру соціального обслуговування (надання послуг) м. Олександрії.

 

У ході зустрічі присутні були ознайомлені зі зручними для населення сучасними сервісами Пенсійного фонду України, в т.ч. працівникам терцентру була надана інформацію про можливість отримання СМС-інформування. Також фахівець Фонду в області детально зупинилася на питанні добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, а з працівниками бухгалтерії були обговорені оновлені зміни до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та проблеми виплати заробітної плати у розмірі, меншому за законодавчо встановлений мінімум, питання легалізації заробітної плати та боротьби з «тіньовою» зайнятістю населення.

 

Наприкінці зустрічі Лілія Галенко розповіла про новини та зміни в пенсійному законодавстві, що оперативно висвітлюються на сторінках газети «Пенсійний кур’єр», та розповсюдила буклети «Сучасні сервіси Пенсійного фонду України».

background Layer 1