Пропустити навігацію

Пенсійники Вільшанщини організували проведення Дня Пенсійного фонду

111 1 - Пенсійники Вільшанщини організували проведення Дня Пенсійного фондуДень Пенсійного фонду України, спрямований на розширення можливостей3333 1 - Пенсійники Вільшанщини організували проведення Дня Пенсійного фонду комунікацій Пенсійного фонду України та підвищення рівня поінформованості населення у сфері соціального страхування та пенсійного забезпечення, провели 21 листопада 2018 року у Вільшанському районі.

 

Так, завідувач Вільшанського сектору обслуговування громадян Наталія Арістархова провела лекцію у Вільшанській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для безробітних на тему «Добровільна участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. Легалізація заробітної плати – основа стабільного майбутнього». Під час зустрічі з фахівцем Фонду безробітних також цікавили питання щодо зарахування стажу учасникам бойових дій, призначення пенсії багатодітній матері.

 

4444 1 - Пенсійники Вільшанщини організували проведення Дня Пенсійного фондуТого ж дня головним спеціалістом Вільшанського сервісного центру Наталею2222 1 - Пенсійники Вільшанщини організували проведення Дня Пенсійного фонду Дегтярьовою та головним спеціалістом відділу з питань виплати пенсій № 15 управління з питань виплати пенсій Інною Опрею проведено засідання «круглого столу» з керівництвом ТВ БВ «Ощадбанк» з питань покращення рівня обслуговування громадян та переваг отримання пенсій через ЕПП. Актуальними залишаються питання залучення пенсіонерів до банківського обслуговування, дотримання графіків зарахування пенсійних коштів.

 

Питання новацій у пенсійному законодавстві, можливостей Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, особливостей формування та надання довідок застрахованим особам для призначення пенсій, порядку реєстрації на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, залежності страхового стажу від достовірності відомостей, поданих до реєстру застрахованих осіб, дотримання мінімальних державних гарантій в оплаті праці були детально розглянуті під час семінару з представниками кадрових служб підприємств та організацій району, який провела головний спеціаліст Вільшанського сервісного 5555 1 - Пенсійники Вільшанщини організували проведення Дня Пенсійного фондуцентру Олена Шило.

 

Про зміни в пенсійному законодавстві та функціонування онлайн-сервісів Пенсійного фонду України цікаво було дізнатися і працівникам Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанського району. Найбільш цікавою для учасників заходу стала тема електронних послуг, що надає Пенсійний фонд України, зокрема СМС-інформування – сервіс, що надає можливість отримувати персональну інформацію щомісячно на мобільний телефон, на електронну поштову скриньку або в особистому кабінеті на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1