Пропустити навігацію

Пенсійники Кіровоградщини завжди прийдуть на допомогу особам з інвалідністю

051218 golovan - Пенсійники Кіровоградщини завжди прийдуть на допомогу особам з інвалідністюЩорічно на початку грудня у всьому світі відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю. Пенсійники Кіровоградщини не забувають про це і намагаються охопити інформаційними заходами якомога більше осіб, що належать до такої вразливої частини населення.

 

03 грудня 2018 року начальник Голованівського сервісного центру Людмила Цилюрик разом з представником Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості взяла участь у семінарі для осіб з особливими потребами (осіб з інвалідністю). Під час заходу фахівець Фонду розповіла присутнім про зміни в пенсійному законодавстві, які відбулися з 01 грудня 2018 року, про переваги дистанційного обслуговування громадян, можливість отримання довідок з використанням електронного цифрового підпису тощо.

 

Після змістовної бесіди з запрошеними безробітними особами з інвалідністю Людмила Цилюрик провела зустріч з трудовим ustyn - Пенсійники Кіровоградщини завжди прийдуть на допомогу особам з інвалідністюколективом Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Працівників установи зацікавило питання отримання інформації через Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України за допомогою електронних цифрових підписів. Начальник сервісного центру детально поінформувала трудовий колектив про порядок реєстрації на Веб-порталі, наголосила на розширених можливостях даного ресурсу та надала практичну допомогу з цього питання.

 

В Устинівській районній філії обласного центру зайнятості теж відбулася зустріч начальника Устинівського сервісного центру Галини Савченко із трудовим колективом державної установи. Головна мета заходу – привернути увагу суспільства до проблем громадян з обмеженими фізичними можливостями, допомога у вирішенні актуальних проблем, які щодня доводиться розв’язувати інвалідам. Також сторони діалогу обговорили шляхи посилення співпраці та вкотре дійшли висновку, що лише спільними зусиллями можна допомогти людям з інвалідністю знайти своє місце в суспільстві та поліпшити добробут своєї родини.

background Layer 1