Пропустити навігацію

Допомога, увага, милосердя – принципи роботи пенсійників

11 - Допомога, увага, милосердя – принципи роботи пенсійниківКінець року – це гарна нагода, щоб підвести підсумки того, що зроблено, надолужили згаяне та окреслити плани на майбутнє. Так, з цією метою керівник Маловисківського сервісного центру Людмила Сорока провела зустріч з головою місцевої громадської організації інвалідів «Розрада» Сергієм Сибірцевим.

 

В ході зустрічі були обговорені питання пенсійного забезпечення осіб з інвалідністю, наголошено на перерахунку пенсій з 01 грудня поточного року, а також, окремо зупинилися на питаннях щодо своєчасної виплати пенсій, зокрема через поштові відділення зв’язку.

 

Крім цього, Людмила Сорока акцентувала увагу на використанні дистанційних послуг, зокрема, через Веб-портал Пенсійного фонду України, скайп-зв’язку, «гарячих» телефонних ліній, смс-інформування. А тим громадянам з інвалідністю, яким важко пересуватися і вони не мають доступу до мережі Інтернет, фахівці Фонду завжди зможуть надати консультацію, роз’яснення за місцем їх проживання, адже, розуміючи ситуацію, головне для пенсійників – допомогти, приділити належну увагу, проявити милосердя, а для осіб з інвалідністю – не почуватися забутими та полишеними наодинці зі своїми проблемами.

background Layer 1