Пропустити навігацію

Шукачам роботи розповідають, як після влаштування на роботу контролювати свого роботодавця

kompan tsz 300x169 - Шукачам роботи розповідають, як після влаштування на роботу контролювати свого роботодавцяЛюди, які на сьогодні шукають роботу і перебувають на обліку в центрах зайнятості, є потенційними працівниками. Тож уже зараз їм необхідно знати про свої права та обов’язки. Наприклад, офіційно влаштувавшись на роботу, працівник може самостійно контролювати свого роботодавця – чи вчасно та в повному обсязі сплачуються за нього страхові внески.

 

mal vyska veb 5 300x222 - Шукачам роботи розповідають, як після влаштування на роботу контролювати свого роботодавцяФахівці головного управління Фонду в області активно ознайомлюють шукачів роботи із впровадженням та функціонуванням сучасного сервісу Пенсійного фону України – Веб-порталу електронних послуг.

 

На початку тижня керівник Компаніївського сервісного центру Тетяна Ходіневич прочитала лекцію для безробітних у Компаніївській районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Під час лекції фахівець роз’яснила умови призначення пенсії за віком, особливо наголошуючи на вимогах до страхового стажу, і поінформувала про Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, наголосила на зручності отримання довідок про фактичну заробітну плату та страховий стаж за допомогою цього онлайн-сервісу та продемонструвала відеоролики відповідної тематики.

 

Наочно ознайомитися з перевагами Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та переглянути детальну інструкцію щодо реєстрації на цьому сервісі під час засідання «круглого столу», проведеного заступником начальника Маловисківського сервісного центру Ольга Бондарь, мала змогу керівник Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Після перегляну відеоінструкцій учасники засідання обговорили можливість трансляції в установі відеороликів щодо зручного використання сервісів Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

background Layer 1