Пропустити навігацію

Фахівці Фонду провели зустріч із населенням смт Звенигородка, що на Олександрійщині

ol ya vyyizd 225x300 - Фахівці Фонду провели зустріч із населенням смт Звенигородка, що на ОлександрійщиніВиплата та доставка пенсій – питання, яке останнім часом цікавить та хвилює населення. Тому фахівці відділу з питань виплати пенсій № 16 управління з питань виплати пенсій головного управління відвідали жителів смт Звенигордка м. Олександрії, аби розставити всі крапки над і.

 

Присутні на зустрічі отримали роз’яснення щодо виплати пенсій через відділення пошти, ознайомилися з перевагами отримання виплат через банківські установи, обговорено зміни в пенсійному законодавстві.

 

На завершення заходу мешканцям Звенигородки презентовано можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, зокрема поінформовано про послуги, якими можна скористатися через електронний сервіс, без особистого звернення до органів Фонду. Адже довідки, отримані в такий спосіб, дійсні для отримання субсидій, пред’явлення у банках, оформлення документів у центрах надання адміністративних послуг тощо.

 

Крім того, громадяни дізналися про СМС-інформування – сервіс, який дає можливість користувачам отримувати персональну інформацію щомісячно на мобільний телефон, на електронну поштову скриньку або на веб-портал в особистому кабінеті.

 

На завершення зустрічі спеціалісти надали відповіді на індивідуальні запитання, що виникали в процесі обговорення запропонованих тем.

 

background Layer 1