Пропустити навігацію

Семінар для безробітних осіб 55 + провели в Олександрії

ol ya 55 300x187 - Семінар для безробітних осіб 55 + провели в ОлександріїДо проведення семінару в Олександрійському міжрайонному центрі зайнятості населення для безробітних громадян, котрим виповнилося 55 і більше років, долучилася начальник Олександрійського сервісного центру Світлана Демченко. Присутніх на семінарі фахівець Фонду в області поінформувала про умови виходу на пенсію за віком, особливості призначення пенсії різним категоріям населення, ознайомила з переліком необхідних документів та термінами їх подачі.

 

Світлана Демченко запропонувала присутнім скористатися послугою СМС-інформування – сервісом, який дає можливість користувачам отримувати персональну інформацію щомісячно на мобільний телефон, електронну поштову скриньку або в особистому кабінеті на Веб-порталі електронних послуг ПФУ, зокрема наголосила на широких можливостях сучасного електронного сервісу. Через зазначений Веб-портал електронних послуг користувачі можуть отримати інформацію щодо умов, порядку призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії. Також можна ознайомитись із формами заяв, необхідних для призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії, отримання допомоги на поховання та заповнити їх, користуючись наданими інструкціями.

 

Учасники семінару отримали ґрунтовні знання і впевнено зазначили, що тепер вони точно знають, з чого починати свій шлях на пенсію.

background Layer 1