Пропустити навігацію

У Малій Висці розповідають, що Веб-портал Пенсійного фонду – зручна форма індивідуальних послуг

191218 mv2 300x212 - У Малій Висці розповідають, що Веб-портал Пенсійного фонду – зручна форма індивідуальних послугПро переваги користування Веб-порталом Пенсійного фонду України та послугу з СМС-інформування громадян розповіла начальник відділу супроводження  інформаційних систем та електронних реєстрів № 5 управління інформаційних систем та електронних реєстрів Наталія Липницька під час зустрічі 17 грудня 2018 року з трудовим колективом Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

У своєму виступі працівник Пенсійного фонду зазначила, що Веб-портал електронних послуг надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення. Принциповою відмінністю від попередніх форм інформування Пенсійним фондом через Інтернет є той факт, що Веб-портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально.

 

Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних. Процедура реєстрації на Веб-порталі максимально спрощена. Можлива он-лайн реєстрація за електронним цифровим підписом (ключем ЕЦП).

 

Електронні послуги, які може отримати користувач на порталі після відповідної реєстрації , – це отримання інформації з персоніфікованого обліку (для працюючих громадян); отримання пенсійної інформації (для пенсіонерів); формування запитів на попередню підготовку документів; можливість подачі скарг; запис на прийом до фахівців Фонду.

 

З 17 жовтня 2018 року реалізована додаткова електронна послуга щодо отримання через «кабінет страхувальника» Веб-порталу ПФУ довідок про загальний трудовий та страховий стаж найманого працівника.

 

Представник Фонду запропонувала звернутися з необхідними документами до Маловисківського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) для реєстрації на участь в СМС-інформуванні, а також відповіла на запитання присутніх.

background Layer 1