Пропустити навігацію

Прийоми на віддалених робочих місцях: доступно – людям, зручно – пенсійникам

З метою наближення пенсійних послуг до громадян, на Кіровоградщині, крім обслуговування у 22 сервісних центрах, прийом громадян здійснюється на 28 віддалених робочих місцях. Такі прийоми здійснюються за відповідним графіком і є зручними для маломобільних пенсіонерів, які не мають можливості відвідати сервісні центри, розташовані в кожному районному центрі області.

 

Віддалене робоче місце функціонує в смт Побузьке Голованівського району у приміщенні селищної ради. Прийом громадян фахівці Фонду здійснюють 2 рази на місяць: у перший та третій четвер місяця, з 9.00 до12.00 та з 13.00 до16.00 години.

 

20 грудня 2018 року допомагgolovan - Прийоми на віддалених робочих місцях: доступно – людям, зручно – пенсійникамала вирішити пенсійні питання мешканців Побузького головний спеціаліст Голованівського сервісного центру Валентина Сичук. Завдяки тісній співпраці з місцевими органами влади у пенсійників сервісного центру є можливість користуватися мережею Інтернет на віддаленому робочому місці та надавати практичну допомогу громадянам у користуванні особистим кабінетом Веб-порталу Пенсійного фонду України.

 

Трудовий колектив Побузької селищної ради мав нагоду на власні очі переконатися у доступності та зручності користування Веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України, переглянувши відеоролик про сервіси Фонду та детальну відеоінструкцію з користування сучасними сервісами дистанційного обслуговування громадян.

background Layer 1