Пропустити навігацію

Маловисківщина: робота над погашенням боргу зі сплати єдиного соціального внеску триває

Питання легалізації заробітної плати та зайнятості населення не втрачає актуальності й потребує постійного всебічного контролю та пошуку нових шляхів покращення економічної ситуації в країні та соціальних гарантій населення Кіровоградщини.

 

Днями фахівці Маловисківського сервісного центру на чолі з начальником сервісного центру Людмилою Сорокою взяли участь у черговому засіданні Робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення при виконавчому комітеті Маловисківської міської ради.

 

На засідання робочої групи були запрошені фізичні особи – підприємці, які мають борг зі сплати єдиного соціального внеску, та керівники підприємств, де mal vyska zaborgovan - Маловисківщина: робота над погашенням боргу зі сплати єдиного соціального внеску триваєсередня заробітна плата працівникам нарахована в розмірі менше 8000 гривень. Людмила Сорока звернула увагу присутніх на те, що за відсутності сплати страхових внесків застрахована особа втрачає страховий стаж та інші соціальні гарантії, передбачені чинним законодавством, і нагадала, що надходження коштів від погашення заборгованості поповнює бюджет Пенсійного фонду України – а це є передумовою виплати пенсій для мешканців області.

 

Співпраця спеціалістів головного управління Фонду в області та членів Робочої групи з питання погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску має позитивну динаміку: станом на 20 грудня 2018 року погашено заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску на суму 212,3 тис. грн. Робота в даному напрямку триває.

background Layer 1