Пропустити навігацію

Щоб отримати пенсійні послуги, не обов’язково йти до сервісного центру – завітайте на прийом на віддалене робоче місце

mal vysk 1 - Щоб отримати пенсійні послуги, не обов’язково йти до сервісного центру – завітайте на прийом на віддалене робоче місцеПрийом громадян фахівцями головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області здійснюється не лише в сервісних центрах, розташованих в кожному районному центрі Кіровоградщини, а ще й на віддалених робочих місцях.

 

Відповідно до графіка (щопонеділка та щосереди, з 09.00 до 12.00) в Центрі надання адміністративних послуг, що створений при Кропивницькій міськраді, здійснюється прийом громадян фахівцем Кропивницького сервісного центру.

 

Питання, що найбільше цікавлять відвідувачів: порядок призначення пенсій, подача документів на перерахунок пенсії. Крім того, громадяни звертаються за роз’ясненнями щодо порядку надання дистанційних послуг Пенсійним фондом України. Під час прийому фахівець головного управління Фонду в області надає роз’яснення, приймає заяви на видачу довідок, роздає буклети з інформаційними матеріалами, вносить перелік відвідувачів до системи обліку звернень громадян.

 

mala vyska 2 - Щоб отримати пенсійні послуги, не обов’язково йти до сервісного центру – завітайте на прийом на віддалене робоче місцеТак само на віддаленому робочому місці на Маловисківщині – у приміщенні селищної ради с. Смоліне – кожної другої та четвертої середи місяця з 10.00 до 14.00 проводить прийом місцевих жителів фахівець Маловисківського сервісного центру. Так, протягом 2018 року, під час виїзних прийомів до Смолінської ОТГ, фахівцями головного управління Фонду в області було прийнято 383 особи, яким надано 568 послуг.

 

Минулого тижня під час прийому громадяни найчастіше звертались з питаннями щодо підвищення розміру пенсії у січні 2019 року та очікуваного перерахунку з березня 2019 року, можливості підвищення розміру пенсії. Усіх відвідувачів було інформовано про функціонування Веб-порталу Пенсійного фонду України та про послуги, які можна отримати через Веб-портал електронних послуг, а також про можливість інформування про тривалість страхового стажу чи зміни у пенсійному забезпеченні шляхом отримання СМС-повідомлень.

 

background Layer 1