Пропустити навігацію

Пенсійники розповіли активу ветеранських організацій про соціальні стандарти в 2019 році та дистанційні сервіси Пенсійного фонду України

14 січня 2019 року проведено засідання клубу «Ветеран», участь в якому взяв начальник Новnovoukr 1 - Пенсійники розповіли активу ветеранських організацій про соціальні стандарти в 2019 році та дистанційні сервіси Пенсійного фонду Україниоукраїнського сервісного центру Володимир Іщенко. Серед актуальних питань сьогодення, які підлягали обговоренню в рамках роботи клубу, розглянуто питання щодо підвищення в 2019 році соціальних стандартів, умов та порядку поведеного перерахунку пенсій в грудні 2018 року,  чергового перерахунку, осучаснення та ініційованого Урядом підвищення пенсій військовим пенсіонерам з 01 січня 2019 року, а також запровадження з 01 березня 2019 року щорічної автоматичної індексації пенсій. Детальний аналіз окремих положень Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», які передбачають підвищення пенсій з 01 січня 2019 року непрацюючим особам, які досягли 65 років та мають відповідний повний страховий стаж, було підкріплено окремими прикладами.

 

novoukur 2 - Пенсійники розповіли активу ветеранських організацій про соціальні стандарти в 2019 році та дистанційні сервіси Пенсійного фонду УкраїниТакож, присутні на заході ознайомилися з новими функціональними можливостями Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, основою якого став модернізований Реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування. Значну зацікавленість учасників засідання клубу та схвалення викликав онлайн перегляд існуючих сервісів Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду, тематичних відеоматеріалів про комунікації Пенсійного фонду України, онлайн інструкцій з налаштування сервісів СМС-інформування та отримання довідок з підтвердженим QR-кодами.

 

На Олександрійщині теж було проведено зустріч з активом Олександрійської ради ветеранів. Під час заходу обговорювали деталі перерахунку пенсії з 01 квітня 2019 року, інформували ветеранів про автоматичну індексацію-перерахунок з 01 березня 2019 року.ol ya veterany - Пенсійники розповіли активу ветеранських організацій про соціальні стандарти в 2019 році та дистанційні сервіси Пенсійного фонду України Крім того, фахівець головного управління Фонду в області детально зупинилася на порядку проведення перерахунку пенсій пенсіонерам силових структур. Наприкінці зустрічі висвітлено питання «Сучасні сервіси Пенсійного фонду України», в т.ч. поінформовано про сервіс СМС-інформування, який надаватиме можливість отримувати необхідну інформацію про зарахований страховий стаж, про розмір пенсії, про здійснення перерахунку пенсії та інше.

 

background Layer 1