Пропустити навігацію

Зустріч з трудовим колективом Олександрійського РЕМ ПРАТ «Кіровоградобленерго»

ol ya rem 300x225 - Зустріч з трудовим колективом Олександрійського РЕМ ПРАТ «Кіровоградобленерго»

Зустрічі пенсійників з трудовими колективами – завжди динамічні, цікаві та насичені інформацією. 15 січня 2019 року головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №7 управління інформаційних систем та електронних реєстрів Лілія Галенко зустрілася з працівниками трудового колективу Олександрійського РЕМ ПРАТ «Кіровоградобленерго».

 

Головний меседж зустрічі – Пенсійним фондом України презентовано доступні та зручні для населення сучасні сервіси, в т.ч. і сервіс СМС-інформування.

 

Крім цього, в ході зустрічі обговорювалися питання добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, зміни до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, легалізації заробітної плати та «тіньової» зайнятості населення та виплати заробітної плати найманим працівникам у розмірі, меншому за законодавчо встановлений мінімум.

 

Наприкінці зустрічі фахівець головного управління Фонду в області розповіла працівникам підприємства про зміни в пенсійному законодавстві та новини, що оперативно висвітлюються на сторінках газети «Пенсійний кур’єр», розповсюдила буклети про сучасні сервіси Пенсійного фонду України.

background Layer 1