Пропустити навігацію

Отримувати пенсію на банківську картку і зручно, і швидко!

DSCN8701 300x225 - Отримувати пенсію на банківську картку і зручно, і швидко!16 січня 2018 року відбулося засідання «круглого столу» з представником «Приватбанку» Наталією Титаренко, під час якого розглядалося питання проведення інформаційної кампанії щодо переваг отримання пенсій через банківські установи.

 

Під час обговорення шляхів співпраці у даному напрямку начальник головного управління Наталія Сімонян наголосила, що станом на 01.01.2019 року більше 160 тис. пенсіонерів області вже отримують пенсії на власні банківські картки через 22 банківські установи, та найбільша кількість – понад 90 тис. мешканців Кіровоградщини – користуються послугами саме «Приватбанку».

 

У результаті проведеної зустрічі було прийняте рішення продовжити співпрацю щодо залучення пенсіонерів до отримання пенсій через банківські установи, стимулювати перехід на отримання пенсійних виплат таким способом та сприяти максимальному охопленню мешканців області, які отримують пенсію, інформаційною роботою щодо переваг отримання виплат на власну банківську картку.

background Layer 1