Пропустити навігацію

«Вони потребують нашої допомоги»: фахівці Світловодського сервісного центру відвідують громадян з інвалідністю

Працівники Світловодського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області з метою наближення пенсійних послуг до людей похилого віку та осіб з обмеженими 1 1 300x205 - «Вони потребують нашої допомоги»: фахівці Світловодського сервісного центру відвідують громадян з інвалідністюфізичними можливостями продовжують проводити індивідуальні зустрічі із населенням за місцем проживання.

Під час таких зустрічей, що проходять у форматі виїзних прийомів, кожному пенсіонеру фахівці Пенсійного фонду надаються детальні роз’яснення порядку нарахування і перерахунку пенсійних виплат, вказують чинники, які впливають на розмір їхніх пенсій. Під час останніх відвідувань підопічних було поінформовано про перерахунки пенсійних виплат з 1 грудня 2018 року та повідомлено про перерахунки 3 300x225 - «Вони потребують нашої допомоги»: фахівці Світловодського сервісного центру відвідують громадян з інвалідністюу 2019 році.

Серед іншого, представники Фонду розповідають про сучасні послуги Пенсійного фонду України електронного формату та радять отримувати інформацію з питань пенсійного забезпечення із друкованого видання «Пенсійний кур’єр» та за потреби в додаткових роз’ясненнях – звертатися до спеціалістів Світловодського сервісного центру за телефоном «гарячої лінії».

2 300x218 - «Вони потребують нашої допомоги»: фахівці Світловодського сервісного центру відвідують громадян з інвалідністю

background Layer 1