Пропустити навігацію

Громадяни Кіровоградщини отримують пенсійні послуги на віддалених робочих місцях

На Кіровоградщині фахівці Пенсійного фонду України продовжують надавати пенсійні послуги на віддалених робочих місцях.

Відповідно до затвердженого графіка з метою надання послуг з питань пенсійного забезпечення головнfoto3 krop 300x217 - Громадяни Кіровоградщини отримують пенсійні послуги на віддалених робочих місцяхий спеціаліст Кропивницького сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Оксана Козлюк провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в Центрі надання адміністративних послуг, що створений при Кропивницькій міськраді.

Відвідувачі цікавилися питаннями порядку призначення пенсій, подачею документів для перерахунку пенсії через два роки за стажем і заробітною платою, порядком надання дистанційних послуг мешканцям міста. Фахівець Фонду надала необхідну інформацію, прийняла заяви на видачу довідок та роздала буклети з інформаційними матеріалами.

Одним із пріоfoto1 dob 300x208 - Громадяни Кіровоградщини отримують пенсійні послуги на віддалених робочих місцяхритетних завдань Добровеличківського сервісного центру головного управління Фонду в області є роз’яснення пенсійного законодавства та надання послуг громадянам, які мешкають на території району, у найкоротший та найзручніший спосіб. Днями начальник Добровеличківського сервісного центру Лариса Стеценко провела прийом громадян у м. Помічна, що входить до складу Помічнянської ОТГ, і де вже майже рік – з березня 2018 року успішно працює віддалене робоче місце фахівця Пенсійного фонду.foto2 dob 300x194 - Громадяни Кіровоградщини отримують пенсійні послуги на віддалених робочих місцях

Мешканці громади звертались з різними питаннями: щодо розміру пенсії з 01 січня 2019 року та подальшого її підвищення протягом року, одержання пенсії по втраті годувальника, зміна способу виплати пенсії (з поштового відділення на банк) та інше. До фахівця Фонду цього дня з різних питань звернулося більше 20-ти громадян, які отримали повні та змістовні відповіді. Всього ж за час роботи віддаленого робочого місця послугою з наближеного обслуговування громадян скористалися 225 особи, що проживають на території Помічнянської об’єднаної громади.

background Layer 1