Пропустити навігацію

Сучасні сервіси для усіх: пенсіонери Олександрії опановували можливості Веб-порталу Пенсійного фонду України

Масове практичне заняття-тренінг для пенсіонерів Олександрійщини відбулося 25 січня цього року в Інтернет-центрі Центральної бібліотеки міста Олександрії на тему «Знайомство з Веб-порталом електронних послуг DSC 0357 300x200 - Сучасні сервіси для усіх: пенсіонери Олександрії опановували можливості Веб-порталу Пенсійного фонду УкраїниПенсійного фонду України. Процедура он-лайн реєстрації користувача».

Ініційований Олександрійським сервісним центром головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області, тренінг проводився для слухачів Вищої Народної школи – громадян пенсійногDSC 0372 300x200 - Сучасні сервіси для усіх: пенсіонери Олександрії опановували можливості Веб-порталу Пенсійного фонду Українио віку.

Головний спеціаліст Олександрійського сервісного центру Світлана Діордіца презентувала присутнім можливості Веб-порталу Пенсійного фонду України, а також послуги, якими можна скористатися на сайті без особистого звернення до органів Фонду, зокрема можливість самостійно отримувати довідки про доходи пенсіонерів, довідки форми ОК-5, витяги з Реєстру застрахованих осіб. Дані довідки дійсні для отримання субсидій, пред’явлення у банках, оформлення DSC 0388 300x200 - Сучасні сервіси для усіх: пенсіонери Олександрії опановували можливості Веб-порталу Пенсійного фонду Українидокументів у центрах надання адміністративних послуг тощо.

Учасники заходу мали можливість, керуючись покроковою інструкцією, самостійно зареєструватись у системі, створити особистий кабінет та перевірDSC 0352 300x200 - Сучасні сервіси для усіх: пенсіонери Олександрії опановували можливості Веб-порталу Пенсійного фонду Україниити свої персональні дані.

«Студенти» із захопленням відмітили простоту і доступність інформації на Веб-порталі та підкреслили зручність сучасних сервісів Пенсійного фонду України, які роблять життя комфортнішим і простішим.

Цей захід також став цікавою подією для представників місцевого телебачення, журналісти якого були запрошені на захід та зняли сюжет, з якого усі мешканці міста та району зможуть довідатися про реєстрацію та можливості ВебDSC 0361 300x200 - Сучасні сервіси для усіх: пенсіонери Олександрії опановували можливості Веб-порталу Пенсійного фонду України-порталу Пенсійного фонду України.

background Layer 1