Пропустити навігацію

Про можливість отримання пенсійних послуг дистанційно розповідають працюючим громадянам області

Для покращення інформування населення щодо пенсійного забезпечення тfoto1 bla 300x197 - Про можливість отримання пенсійних послуг дистанційно розповідають працюючим громадянам областіа пенсійного страхування працівники Благовіщенського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в кіровоградській області організовують активну роботу серед громадян та цільове індивідуальне залучення до послуги СМС-інформування. 28 січня 2019 року начальник Благовіщенського сервісного центру Руслана Ковбасюк та головні спеціалісти Олена Русавська і Ірина Туркова провели тематичну зустріч з трудовим колективом Благовіщенського професійного ліцею.

Фахівці у доступній формі розповіли працівникам установи про те, що відтепер через засоби мобільного зв’язку можна дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії та дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, поновлення пенсійної виплати та строк припинення виплати пенсії, а застрахованим особам – довідатись про сплату страхових внесків. За допомогою СМС-повідомлень пенсіонерам, за потреби, надсилатимуться запрошення відвідати орган Пенсійного фонду України для підтвердження або з’ясування необхідних даних.

Під час зустрічі активно обговорювалися питання пенсійного забезпечення, страхового стажу, реєстрації на Веб-порталі електронних послуг.

foto3 kir 300x228 - Про можливість отримання пенсійних послуг дистанційно розповідають працюючим громадянам області

Зустріч із трудовим колективом КЗ «Кіровоградський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» та його головним лікарем Галиною Божок щодо роз’яснення пенсійного законодавства провели начальник Кіровоградського сервісний центру головного управління Людмила Коломієць та заступник начальника Яна Шабаfoto4 kir 300x197 - Про можливість отримання пенсійних послуг дистанційно розповідають працюючим громадянам областітіна.

Серед обговорюваних були питання призначення пенсії за вислугу років, підвищення пенсії з 01 січня 2019 року особам, які досягли 65 років, а також  щодо функціонування та переваг використання громадянами сервісів Пенсійного фонду України, зокрема Веб порталу електронних послуг та СМС-повідомлень. foto2 kir 300x208 - Про можливість отримання пенсійних послуг дистанційно розповідають працюючим громадянам області

background Layer 1