Пропустити навігацію

Громадянам Маловисківського району розповідають про пенсійне законодавство та сервіси Пенсійного фонду

Фахівці головного управління Пенсійного фонду України в області систеfoto1 mv 1 300x225 - Громадянам Маловисківського району розповідають про пенсійне законодавство та сервіси Пенсійного фондуматично проводять інформаційні зустрічі із населенням щодо роз’яснення питань пенсійного законодавства.

У Маловисківському районі заступник начальника відділу з питань призначення та перерахунків пенсій № 12 управління застосування пенсійного законодавства головного управління Наталія Нещадіна зустрілася із працівниками трудового колективу СТОВ «Злагода».

Основною темою зустрічі були зміни у пенсійному законодавстві за період з 01.10.2017 року по 01.01.2019 року та проведення масового перерахунку з 01.03.2019 року. Учасники зустрічі активно обговорювали переваги дистанційних послуг з використанням нових інформаційних технологій Пенсійного фонду України, зокрема СМС-інформування громадян.

Тема зустрfoto2 mv 300x198 - Громадянам Маловисківського району розповідають про пенсійне законодавство та сервіси Пенсійного фондуічі із фізичними особами-підприємцями Маловисківщини – легалізація зайнятості населення та оплати праці. Головні спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління Катерина Ваврентович та Тетяна Кудря розповіли підприємцям, що основне джерело наповнення бюджету Пенсійного фонду України – відрахування від фонду оплати праці, адже заробітна плата – це одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, підприємців та держави, і безпосередньо впливає на рівень життя населення. А вчасно сплачені внески в Пенсійний фонд – це своєчасна виплата та доставка пенсій, а також убезпечення свого майбутнього.

background Layer 1