Пропустити навігацію

Пенсіонери Новгородківського району отримують фахові консультації з пенсійних питань

Для ф110219 novg foto1 300x219 - Пенсіонери Новгородківського району отримують фахові консультації з пенсійних питаньахівців Новгородківського сервісного центру основним напрямком роботи залишається тісна взаємодія із громадянами в рамках виїзних прийомів, зустрічей з населенням, представниками громадських організацій тощо.

Прийом громадян, що проживають на території Вершино-Кам’янської сільської ради, провела керівник сервісного центру Наталія Панасюк. Основні питання, що піднімалися під час прийому, – це перерахунки пенсій у зв’язку з підняттям прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб з 1 грудня 2018 року, підвищення розміру пенсій для 65-річних осіб з 1 січня 2019 року, вплив розміру стажу та заробітної плати на розмір пенсійної виплати тощо.110219 novg foto2 300x193 - Пенсіонери Новгородківського району отримують фахові консультації з пенсійних питань

Гарячою темою для обговорення під час зустрічі із активом Новгородківської районної ради ветеранів України стали механізми проведених перерахунків з 1 грудня 2018 року та з 1 січня 2019 року. Окрему увагу Наталія Панасюк приділила питанню надання послуг пенсіонерам сільської місцевості. За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо продовження плідної співпраці з головами первинних ветеранських осередків району.

background Layer 1