Пропустити навігацію

Ефективність співпраці між Державною виконавчою службою та Пенсійним фондом обговорена під час спільної наради

12 лютого 2019 року в Головному територіальному управлінні юстиції у Кіровогр120219 narada DVS foto1 300x193 - Ефективність співпраці між Державною виконавчою службою та Пенсійним фондом обговорена під час спільної нарадиадській області відбулася нарада представників Управління Державної виконавчої служби ГТУЮ в області та головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області, на якій розглянуто підсумки спільної роботи у 2018 році.

Начальник Управління державної виконавчої служби Віктор Журавко, заступники начальника головного управління Пенсійного фонду Юрій Шарпінський та Олена Романченко, а також фахівці установ обговорили питання співпраці у забезпеченні погашення заборгованості з платежів до бюджету Пенсійного фонду України та єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за виконавчими документами головного управління.

Під час обговорення був проведений аналіз взаємодії органів державної виконавчої служби та Пенсійного фонду України в області у 2018 році, визначені шляхи вирішення проблемних питань, які виникають в ході примусового виконання рішень.

В рамках сп120219 narada DVS foto2 300x186 - Ефективність співпраці між Державною виконавчою службою та Пенсійним фондом обговорена під час спільної нарадиівпраці проводиться щоквартальне звірення виконавчих документів, в тому числі проведені 75 спільних нарад різних рівнів. Протягом минулого року завершено провадження по майже 2,5 тис. виконавчих документів на суму 191 539,5 тис. грн, що на 48 % більше від суми 2017 року. Фактично виконано 162 виконавчих документа на загальну суму 2 307,6 тис. грн, що удвічі більше від 2017 року.

Учасники наради погодили необхідність продовження спільних виїздів працівників Пенсійного фонду та державних виконавців до підприємців, які мають заборгованість з єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та з платежів до бюджету Пенсійного фонду України. За результатами обговорення прийняті відповідні рішення на поточний рік, спрямовані на підвищення ефективної взаємодії та співпраці.

background Layer 1