Пропустити навігацію

Віддалені робочі місця та мобільні соціальні офіси – виїзні форми роботи із громадянами області

У Олександрійському районі у селі Михайлівка 8 лютого 2019 року працював «Мобільний соціальний офіс», в рамках роботи якого прийом громадян з пенсійних питань провели фахівці Олександрійського сервісного центру Світлана Демченко та Юлія Сичова. Мешканців села найбільше цікавили питання щодо змін в пенсійному законодавстві, умов виходу на пенсію за віком, особливостей призначення пенсії різним категоріям населення, термінів подачі документів та переліку необхідних паперів.

140219 foto2 300x195 - Віддалені робочі місця та мобільні соціальні офіси – виїзні форми роботи із громадянами області

Всім відвідувачам була презентована інформація про сучасні сервіси Пенсійного фонду України, в тому числі можливість СМС-інформування, та про газету «Пенсійний кур’єр», на сторінках якої оперативно висвітлюються новини про зміни в пенсійному законодавстві та безліч корисних порад.

Фахівці Знам’янського сервісного центру у 2019 році продовжують роботу із прийому громадян на відділених робочих місцях, які функціонують у Петрівській сільській, Знам’янській селищній радах та Дмитрівській об’єднаній територіальній грома140219 foto1 300x197 - Віддалені робочі місця та мобільні соціальні офіси – виїзні форми роботи із громадянами областіді. Відповідно до узгодженого графіку відбувся прийом громадян, що проживають на території Дмитрівської ОТГ, зокрема сіл Дмитрівка та Плоске. Представник Знам’янського сервісного центру Ольга Корж, що проводила прийом, консультувала селян із пенсійних питань та відповіла на усі поставлені питання.

background Layer 1