Пропустити навігацію

У Малій Висці обговорили подальші шляхи співпраці із представниками банківських установ

У Малій Висці керіAval bank 300x218 - У Малій Висці обговорили подальші шляхи співпраці із представниками банківських установвники Маловисківського сервісного центру Людмила Сорока та відділення АТ «Райффазен Банк Аваль» Галина Федорова 13 лютого цього року за «круглим столом» обговорили питання співпраці.

У розмові були виділені питання необхідності залучення пенсіонерів до отримання пенсій через банківську установу, постійного контролю з боку банку за фактом тривалого неотримання пенсій, термінів зарахування пенсій на поточні рахунки пенсіонерів, своєчасності наповнення банкоматів готівкою та можливості розміщення банкоматів в сільських населених пунктах.

Цього ж дня з метою обговорення спільних дій щодо покращення обслуговування пенсіонерів через установи банків начальник відділу з питань виплати пенсій № 12 Вікторія Шуліма та головний спеціаліст Маловисківського сервісного центру Аліна Семенцова зустрілися з керівником відділення АТ «Ощадбанк» Світланою Коваленко. Керівник відділення банку зазначила, що одержання пенсії через банк позбавляє людину непотрібних клопотів. Гроші надходять на Oshhadbank 300x215 - У Малій Висці обговорили подальші шляхи співпраці із представниками банківських установбанківський рахунок пенсіонера протягом одного операційного дня і забрати їх можна у будь-який зручний для нього час. Банк постійно працює над удосконаленням послуг якісного обслуговування пенсіонерів.

 

В результаті зустрічей вирішено і надалі спільно проводити інформаційно-консультативну роботу щодо популяризації переваг для пенсіонерів в отриманні пенсій через вкладні рахунки банків, а також щодо можливості отримання електронного пенсійного посвідчення.

background Layer 1