Пропустити навігацію

Пенсійний фонд України сьогодні – тематика зустрічі із молоддю Маловисківщини

Про Пенсійний фонд України, його основні функції та напрями діяльності розповіла учням та вчителям Маловисківської ЗОШ №4 начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 5 головного управління Пенсійного фонду в області Наталія Липницька під час зустрічі 14 лютого 2019 року.

Молодь та педагоги навчального закладу довідалася про новітні інформаційні технології, які використовуються або впроваджуються Пенсійним фондом України, в тому числі сервіс СМС-інформування, а також функціонування Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та можливість користування його сервісами.

Під час зустрічі1802 mv foto 300x204 - Пенсійний фонд України сьогодні – тематика зустрічі із молоддю Маловисківщини відбулося жваве обговорення найбільш актуальних питань діяльності Фонду, пенсійного законодавства та реформування пенсійної системи. Фахівець Фонду наголосила на важливості офіційного працевлаштування, що дозволяє отримувати не лише легальний дохід, але і соціальний захист держави.

Для розширення знань із пенсійної тематики учні та викладачі отримали інформаційні буклети та рекомендації щодо користування Веб-порталом Пенсійного фонду України.

background Layer 1