Пропустити навігацію

Долинський район: громадянам з інвалідністю – якісні умови в обслуговуванні та сприяння максимальній поінформованості

У До180219 dol foto2 225x300 - Долинський район: громадянам з інвалідністю – якісні умови в обслуговуванні та сприяння максимальній поінформованостілинському сервісному центрі повною мірою забезпечений пріоритет максимального наближення послуг та надання допомоги тим категоріям населення, які її найбільше потребують, зокрема громадянам з інвалідністю. Саме з цією категорію громадян, в тому числі із профільними громадськими організаціями, проводиться систематична взаємодія та співпраця.

15 лютого 2019 року керівник Долинського сервісного центру Надія Циберман зустрілася із головою громадської організації інвалідів «Товариш» Олександром Мельником щодо обслуговування громадян, що мають інвалідність, зокрема пристосування приміщення сервісного центру для потреб маломобільних груп населення.

Олександр Мельник наголосив, що приміщення Долинського сервісного центру пристосоване для потреб осіб з інвалідністю, а саме: обладнане пандусом на вході до будівлі відповідно до будівельних норм, вс180219 dol foto3 300x281 - Долинський район: громадянам з інвалідністю – якісні умови в обслуговуванні та сприяння максимальній поінформованостітановлені тактильні таблички зі шрифтом Брайля, біля приміщення встановлено знак для паркування осіб з інвалідністю, є «кнопка виклику».

Керівник сервісного центру окрему увагу звернула на питання виплати субсидій в готівковій формі, яка буде одночасно здійснюватися разом з виплатою пенсій згідно встановленої дати виплати, а також надала інформаційні матеріали з даного питання для розповсюдження серед членів організації.

На завершення зустрічі Надія Циберман розповіла про організацію роботи із обслуговування вищезазначеної категорії людей Долинським сервісним центром, ознайомила із сучасними сервісами Пенсійного фонду України, надала вичерпні відповіді на всі запитання.

background Layer 1